Lakatoslondon

Lakatos László

Sunday 3rd November 2024

, 17:30

🇬🇧

Once upon a time, a long time ago, or rather not so long ago, or even now, there was a family living in Práter Street, near the far-far-away Corvin Promenade, in the heart of the eighth district…
A Holy Family, the Lakatos!

If my life were a fairy tale, I would start like this, but it’s not!
As children we have dreams of what our family will be like, we see in the movies how families can work, but this usually doesn’t cover reality. At least not for me!
I had a wonderful childhood, I remember my friends having parties and get-togethers, and ours was a madhouse every day, as my father used to say. But my father used to say other things when I was little, like that I was found in a dustbin. I laugh about it now, because I think my brother was found in the dustbin.

At 31 I have my own family, and quite a family!
A wife, my son, my foster son and two dogs in a 49 nm2 fourth floor prefab apartment with no elevator. Everything is in place for me to have a stroke at any moment.
We’ve seen families in stories and movies, now I’m going to introduce you to mine and how I live with my Holy Family.

🇭🇺

Egyszer volt, hol nem volt, réges régen, vagyis nem is olyan régen, sőt, most is, a messzi-messzi Corvin sétány mellett, a nyolcadik kerület szívében, a Práter utcában élt egy család…
Egy Szent Család, Lakatosék!


Ha mese lenne az életem, valahogy így kezdeném, hát DE NEM AZ!
Gyerekként vannak álmaink, milyen lesz a családunk, a filmekben is láthatjuk, miként működhetNÉNEK a családok, de ez általában nem fedi a valóságot. Nálam legalábbis tuti nem!
Gyönyörű gyerekkorom volt, emlékszem, a barátaimnál zsúrok voltak, összejövetelek, nálunk meg bolondok háza mindennap, ahogy apám mondta. Mondjuk Apám mást is mondott amikor még kicsi voltam, például hogy engem a kukán találtak. Felnőtt fejjel már csak nevetek ezen, mert szerintem meg az öcsémet találták a kukán.


31 évesen már nekem is van saját családom, nem is akármilyen!
Egy asszony, a fiam, a nevelt fiam, és két kutya egy lift nélküli, negyedik emeleti 49 nm2-es panel lakásban. Minden adott ahhoz, hogy bármelyik pillanatban agyvérzést kapjak.
Mesékben, filmekben láttunk már famíliákat, most bemutatom nektek az enyémet és hogy hogyan is élünk a Szent Családommal.